Fredag 16.februar
Laurdag 17.februar
Søndag 18.februar
Måndag 19.februar
Tysdag 20.februar
Onsdag 21.februar
Torsdag 22.februar
Fredag 23.februar
Laurdag 24.februar
Søndag 25.februar
Måndag 26.februar
Tysdag 27.februar
Onsdag 28.februar
Torsdag 29.februar
Fredag 1.mars
Laurdag 2.mars
Søndag 3.mars
I tillegg er det mange ting du kan oppleve og gjere på dagleg
Mat og drikke
Hotel Union:
Restaurant Julie – Brasseriemeny kvar dag 12.00 – 22.00
Kafé Løsta kvar dag 12.00 – 17.00
Restaurant Fjorden – middag kvar kveld frå 18.30 – 21.30.
Pizza i salongbaren kvar dag 12.00 – 22.00.
Salongbaren er og open kvar dag – lengre opningstider på kveldstid i helgene enn i midtveke.
Brasserie Posten:
Dagleg 10.00-16.00, lunsjmeny
Fredag kveld og laurdag kveld: 3-retters festivalmeny
Havila Hotel Geiranger:
Dagleg 19.00-21.30: Utegrill med «Grab’n’go»-mat
Dagleg 17.00-20.00: A la Carte meny i Restaurant Skageflå
Åpen lobbybar dagleg
Norsk Fjordsenter:
Dagleg 12.30-21.00: Open kafé
Joker Geiranger
Måndag – fredag 09.00-18.00
Laurdag 09.00-16.00